Izjava o zasebnosti

Waldorfska šola Radost življenja novice so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Zavod Waldorfska šola Radost življenja.

Waldorfska šola Radost življenja novice vsebujejo:

– brezplačna gradiva, ki jih pripravljajo zaposleni v zavodu Waldorfska šola Radost življenja,
– novice s področja delovanja zavoda Waldorfska šola Radost življenja,
– koristne povezave, nasvete, …

Waldorfska šola Radost življenja novice praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot enkrat tedensko.

Prejemnik novic ima pravico do preklica prejemanja novic kadarkoli. Navodila za odjavo od Waldorfska šola Radost življenja novic so objavljena v vsaki izdaji Waldorfska šola Radost življenja novic.

Elektronski naslov, na katerega Waldorfska šola Radost življenja pošilja novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega Waldorfska šola Radost življenja pošilja novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na Waldorfska šola Radost življenja novice prijavitelj izrecno soglaša, da Waldorfska šola Radost življenja njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika o aktualni ponudbi zavoda Waldorfska šola Radost življenja, ter posredovanje ostalih vsebin, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

Waldorfska šola Radost življenja lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.

Call Now Button Scroll to Top